Misschien is golf wel iets????
Dit is m'n 1e verhaal op m'n nieuwe blog want op deze site kan ik ook foto's toevoegen.
Niet dat ik nu zoveel foto's heb maar toch fijn dat het kan he Wink
Komend weekend kunnen we eindelijk terug verhuizen naar ons oude huisje, zijn we wel blij mee hoor want we hebben wel genoeg van dit kleine flatje!
Noela werkt voortaan op zondag (lekker saai) dus ik verveel mezelf. Ben net naar de driving range geweest en en stonden 2 oude mannen (50+ Tongue out) ook een balletje te slaan en 1 van die 2 was naar mijn slagkunsten aan het kijken en ik sloeg 3x op een rij de bal rond de 200 meter dus vroeg ie wat voor club dat ik had, jah daar vroeg hij me iets... Ik zei dat het een heel speciale club is, Ron en ik hadden die namelijk voor $10 gekocht hadden bij een 6e hands rotzooi winkel maar dat terzijde ik zei dusdat ik geen verstand van golven heb dus ook geen idee wat voor club het was. Hij keek er naar en zei wel een of andere naam maar dat zegt mij niets, maar de club is eigenlijk bedoeld om rond de 100 meter te slaan en niet 200 meter..... Stonden ze dan te kijken met hun meer dan $1500 club set hahaha maar het mooiste was toen 1 van hun maten langs kwam lopen zei ie zo van kijk hem (ik) eens slaan, ik probeerde dus te slaan maar in plaats van ver te slaan ging ie hoog, nou jah hoog, 3 meter omhoog en toen via het dak weer heel snel naar beneden! Dus een golf carriere zal er voor mij niet inzitten..
Verders nog nieuws.... uhmmm...
Net tussendoor ff de afwas gedaan en nagedacht over ander nieuwsmaar verders is er niet zo veel. Ben nog steeds bezig met solliciteren naar ander werk maar nog steeds niets anders gevonden.
Dit was m'n nieuws voor deze keer en misschien is het de volgende keer wat meerLaughing
Groetjes
he golver ik lees het wel,het gaat goed met je golf carriere met die nep club ha ha.
Ron is ziek thuis en zit te x boxen,hij heeft een beetje griep da watje.
EN je weet dan is hij een beetje erg sjaggie gezellig hoor da wel.
nou lieve schat gr aan noela dikke kus van ons vier uit vessem.xxxxxx
Hallo Bobke en Noela
Krijgen we een golver in de familie en kende daar jou brood misschien mee verdienen .Maar ge moet geen(oude)mensen voor de gek houden.Verder is hier alles goed in nuenen.Ook nog gefeliciteerd met je vader.Heel veel groetjes van ons. HOUDOE
Hallo Noela en Bob, Ik ben blij dat er weer iets uit het zuiden komt want dat is weer even geleden. De blog ziet er mooi uit daar heb je zeker veel werk aan gehad of niet. Zoals Jetje al schreef gaat alles hier goed. Ik heb mijn handen vol aan het taxi rijden net als je moeder. Ik ben ze enkele weken geleden op een kruispunt tegengekomen en daarna heb ik gebeld of ze mee ging koffie drinken maar daar had ze geen tijd voor of mocht niet van de baas.
Ik hoop dat jullie weer fijn in je eigen huis zitten dat is toch het aller fijnste,
Groeten en tot mails,
Peter.
Halleekes.
Dé is toch nix vur jouw om te golven!!(Dé is vur die natnekken die anders nix te doen hebben).Alhoewel,gé het ok nie veul te doen,zie ik!!
Ik schréf mér in ut Véssems,anders kende dé strax niemir!! Ha,ha.Bij ons is ut Koninginnedag,en Willeke is nár Eindhoven om te zuipen.Dé kan ze ok vort goed,jongen.Ze hi groot gelék.Vinde nie?? Ik gai nu kappen,want ik heb ut wel druk!!!(geintje)
Groetjes aan je Vrouwtje en tot laterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!
xx
Hoi Bob!
Lang niks van me laten horen.
Wel balen dat je maar geen werk kan vinden,of vind je dat stiekum ook wel lekker.
Vermoedelijk toch niet echt,ik ben dan voor mijn gezondheid opgehouden, maar ik heb toch regelmatig, dat ik het wel mis.
Verder gaat alles zijn gangetje, a.s. vrijdag gaan wij weer lekker naar Kreta.
Hopelijk gaat het dan wat beter met mijn rug, heb het al een tijdje in mijn rug.
Vorige week voor de tweede keer spit gehad , behoorlijk veel pijn.
Volgens de tweeling gaat het wel goed komen , Bram maseert en Nova geeft er kusjes op.
Charlie geeft mij haar mooiste glimlach en knipoogt met twee ogen.
Dus m.a.w.door mijn kleinkinderen ziet het leven er prachtig uit, dat zegt iedere Oma.
Maar ik kan niet anders zeggen dat het super is om kleinkinderen te hebben.
Lieve Bob het beste met je en hopelijk vind je gauw werk,doei, doei liefs Loes.
LIEVE BOB
VAN HARTE GEFELICITEERD MET
JE VERJAARDAG MAAK ER EEN MOOIE DAG VAN.
OOK VOOR NOELA
HOUDOE DE GROETJES XXXXXXX
he onze tarzan is n.z tijd jarig jeeeeeeee.
nogmaals van h.g. nu ben je 25 wat een leeftijd he.
wie had kunnen denken dat je aan de andere kant van de aarde zou zitten mooi kloten da ist.
maar bobbie geniet van je dag en veel liefs van ons aan noela.
smakelijk eten straks en niet te veel snoepen dan wordt weer misselijk.
dag lieverds tot gauw met de telefoon of sms.xxxxxxxx
Van harte gefeliciteerd,jochie!!
Al 25,nondeju wa un leeftijd! Nog een paar jaartjes en gu kunt in de vut! Of kende ze dé doar nie? Fijn dat jullie weer in jullie eigen knusse huisje zitten! Maak er een fijne dag van met de nodige biertjes,en of wijntjes.Wij vatten er hier in Vessem wel een op jou!Goed?
Het ga jullie goed en tot schrijvens!
Groetjes van ons Willeke aan jou en Noéla!
Houdoe.xx
Hoi Bob, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik hoop dat je er samen met Noela een mooie dag van maakt. Fijn dat jullie weer terug zijn op het oude stekkie.
groet Lucie
Vandaag gehoord dat de aarbeving helaas ook jullie getroffen heeft,gelukkig is het lichaamlijk goed met jullie.
Verdorie wat erg voor iedereen,zeker ook voor Liezet,Cor en Ron.
De grote afstand lijkt nu nog veel groter.
Momentheel kunnen we geen contakt met je krijgen,hopelijk a.u.b. zo snel mogelijk,
Liev Bob mocht je dit kunnen lezen,wij leven met je mee ,sterkte liefs Loes en Ben.
Hallo Bob en Noella,
Ik/wij wil jullie ook heel veel sterkte wensen. Heb de ochtend van het nieuws ook meteen je ouders gebeld om te vragen of ze al iets van je hadden gehoord. Gelukkig was dat zo.
Hoe gaat het met de ouders van Noella? Hun huis nog in goede staat? We hopen snel een update van je te krijgen.
Nogmaals sterkte!!
Hoi Bob ,
op de eerste plaats sorry dat we te laat zijn maar als nog proficiat met je verjaardag, endat golfen laat maar zitten de afwas ging je beter af nu het laatste nieuws we worden opa en oma dus we worden oud!!!!!!!!
Gr. Cor en Anita